Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Captură importantă de mercur: A fost nevoie de implicarea luptătorilor Scorpion

CC BY-SA 3.0 / Tobias "ToMar" Maier / Balaclava 3 hole blackЧеловек в маске балаклавы. Архивное фото
Человек в маске балаклавы. Архивное фото - Sputnik Moldova
Abonare
Droguri și mercur: doi bărbați au fost reținuți în urma desfășurării operațiunii speciale cu implicarea luptătorilor cu destinație specială ”Scorpion”

CHIȘINĂU, 16 ian — Sputnik. Doi bărbați de la Dondușeni au fost reținuți de polițiști. Ei sunt suspectați de comercializarea drogurilor, asupra acestora fiind găsită și o cantitate importantă de mercur. Potrivit Poliției, unul dintre suspecți are antecedente penale.

Angajații Direcției Nord a Inspectoratului Național de Investigații, în comun cu procurorii Procuraturii Bălți și angajații urmărire penală a IP Bălți, au stabilit că suspecții comercializau droguri de tip heroină, amfetamină, extazy și marijuană în zona de nord a țării.

În urma perchezițiilor efectuate la domiciliile suspecților, oamenii legii au depistat și ridicat pachete de polietilenă în care se aflau 2 kilograme de marijuană, 1100 de lei, și o sticlă în care se aflau 5 kilograme de mercur.

Valoarea totală a drogurilor confiscate și scoase din circuitul ilicit este de aproximativ 70 de mii de lei. Suspecții au fost arestați preventiv pe un termen de 30 de zile și riscă privațiune de libertate de la 3 la 7 ani.

Acțiunile s-au desfășurat cu sprijinul angajaților Serviciului specializat al UM-1003 "SCORPION" a DTC.

Fluxul de știri
0