Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Detalii cu privire la moartea solistei trupei The Cranberries

© Sputnik / Михаил Фомичев / Accesați arhiva multimediaСолистка ирландской группы The Cranberries Долорес О'Риордан
Солистка ирландской группы The Cranberries Долорес О'Риордан - Sputnik Moldova
Abonare
Dolores O'Riordan a decedat subit la Londra - cântăreața avea doar 46 de ani

CHIȘINĂU, 16 ian — Sputnic. Solista formaţiei irlandeze de muzică rock The Cranberries, Dolores O'Riordan, a murit luni, la Londra, unde se afla pentru înregistrări.

"Solista formaţiei irlandeze The Cranberries se afla la Londra pentru o scurtă sesiune de înregistrări", a preciyat un purtător de cuvânt al cântăreței, citat de presa internațională.

Acesta a mai subliniat că familia este devastată de această veste și a solicitat să nu fie deranjată în aceste momente dificile.

Dolores Mary Eileen O'Riordan s-a născut pe 6 septembrie 1971, în districtul Limerick, vestul Irlandei. A ajuns o artistă recunoscută la nivel internațional după ce a devenit solistă a trupei The Cranberries, la vârsta de doar 18 ani.

În anii 90, The Cranberries a fost una dintre cele mai de succes formaţii rock, cu peste 40 de milioane de albume vândute.

Cântăreaţa a fost căsătorită cu Don Burton, fost manager al trupei Duran Duran. Cei doi au împreună trei copii. Cuplul s-a despărţit însă în 2014.

A murit o legendă a rockului mondial>>>

În noiembrie 2014, artista a fost implicată într-un incident neplăcut, în avionul cu care venea de la New York în Irlanda. Ea ar fi atacat un poliţist şi o stewardesă.

În mai 2017, Dolores O'Riordan a anunţat public că a fost diagnosticată cu tulburare bipolară, o afecţiune mintală care provoacă succesiunea unor episoade depresive și maniacale.

© Sputnik / Михаил Фомичев / Accesați arhiva multimediaSolista formaţiei irlandeze de muzică rock The Cranberries, Dolores O"Riordan
Солистка ирландской группы The Cranberries Долорес О'Риордан - Sputnik Moldova
Solista formaţiei irlandeze de muzică rock The Cranberries, Dolores O"Riordan
Fluxul de știri
0