Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Gata cu ambuteiajele de pe strada Vasile Lupu! Ce propun autoritățile municipale

© Photo : privesc.euȘeful adjunct al Direcției municipale transport public și căi de comunicație Vitalie Butucel
Șeful adjunct al Direcției municipale transport public și căi de comunicație Vitalie Butucel - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Șoferii care pierd zilnic zeci de minute și mulți nervi în ambuteiajele care se formează pe stada Vasile Lupu din Capitală nu mai au mult până vor scăpa de acest infern
Gata cu ambuteiajele de pe strada Vasile Lupu! Ce propun autoritățile municipale

Șeful Direcţiei generale transport public şi căi de comunicaţie a Primăriei municipiului Chişinău, Vitalie Butucel, spune că ambuteiajele de pe această stradă se formează din cauza semaforului de la intersecția străzilor Vasile Lupu şi Ştefan Neaga, care este defect, și urmează să fie înlocuit în acest an.

„Obiectivul de semafor de la intersecția străzilor Ștefan Neagă și Vasile Lupu este unul dintre cele mai vechi din oraș. El nu poate fi dirijat, motiv pentru care se formează ambuteiaje în această zonă. Din aceste considerente, de comun cu Inspectoratul Naţional de Patrulare, examinăm posibilitatea înlocuirii acestui semafor până la sfârșitul anului", a declarat Vitalie Butucel în cadrul şedinţei operative a serviciilor Primărie Chișinău.

În scopul fluidizării traficului rutier în sectorul Buiucani, autoritățile își propun să lărgească strada Vasile Lupu pe tronsonul cuprins între intersecțiile cu străzile Belinschi și Coca.

Potrivit lui Vitalie Butucel, în următoarele șase luni urmează să fie înlocuite și semafoarele de pe strada Tudor Vladimirescu din oraşul Durleşti.

Fluxul de știri
0