Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ionel Istrati, pe o plajă exotică, între fete în bikini și porci

© Facebook / Ionel Istrati Bahamas, porci in apa
Bahamas, porci in apa - Sputnik Moldova
Abonare
O întrebare cu barbă: Ce a făcut Ionel Istrate, în mijlocul iernii, pe o plajă din Bahamas, în compania unor tinere sexy în bikini, dar și a unor porci?

CHIȘINĂU, 15 ian — Sputnik. Cunoscutul interpret moldovean Ionel Istrati așa și nu le-a explicat internauților ce treabă aveau doi porci, unul alb și altul negru, pe vasul pe care acesta se odihnea în Bahamas, la începutul lunii februarie, în compania unor tinere în bikini zvăpăiate.

"Totul este super…, dar ce fac porcii ceia acolo?", întreabă nedumerită una dintre admiratoarele interpretului.

Pentru că Ionel Istrati nu a dat un răspuns, adică a lăsat porcii învăluiți în mister, unii dintre internauți s-au dat cu părerea în această chestiune. Spre exemplu, unul spune că în Bahamas serviciile turistice sunt atât de avansate, încât porcii sunt dresați să înoate de pe țărm până la iahtul clientului, iar acolo personalul îl pescuiește pe unul din apă, îl taie, îl drege și îl face frigărui chiar în largul mării. Și asta în timp ce clientul se distrează zbenguindu-se cu însoțitoarele sale sexy când în apă, când pe iaht, și totodată trage cu ochiul cum bucătarul pregătește porcul, adică să fie ecologic pur, organic, gustos.

Păcat doar că Ionel Istrati nu a precizat dacă chiar asta a fost experiența lui în Bahamas și dacă acolo chiar există porci atât de dresați.

Fluxul de știri
0