Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Șocant: Americanii ar renunța la sex, cafea și vin pentru asta

© Fotolia / Mikhail_kaylВлюбленная пара
Влюбленная пара - Sputnik Moldova
Abonare
Un studiu recent realizat de Intrepid Travel oferă o privire uimitoare asupra dependenței de tehnologie în creștere pe întreg teritoriul Statelor Unite. Mulți americani ar fi chiar dispuși să renunțe la prietenii lor timp de o lună pentru a avea WiFi.

CHIȘINĂU, 15 ian — Sputnik. Americanul de rând nu se poate afla fără acces la internet mai mult de 16 ore, 42% dintre cetățenii SUA au telefoanele mobile mereu cu ei, iar 32 la sută îl au mereu la o depărtare nu mai mare de 3 metri, arată un studiu efectuat de Intrepid Travel în Statele Unite.

Пассажиры в самолете авиакомпании Аэрофлот - Sputnik Moldova
Studiu: Somnul în avion ne poate afecta sănătatea

Acest studiu oferă o privire uimitoare asupra dependenței de tehnologie în creștere pe întreg teritoriul SUA.

Astfel, atunci când americanii aleg un loc pentru vacanță, 41 la sută aleg o locație cu care s-ar putea lăuda pe rețelele de socializare, iar 50 la sută dintre intervievați au spus că pierd 1 oră pentru a găsi o conexiune la WiFi. Totodată, 47 la sută dintre cei chestionați au spus că nu ar putea merge la odihnă fără telefonul mobil, iar 28 la sută nu ar sta într-un hotel fără conexiune la internet.

La întrebarea ce s-ar întâmpla în cazul în care ar pierde semnalul la telefonul mobil, 25% dintre participanții la sondaj au spus că s-ar simți pierduți, 27% au răspuns că este bine să facă o pauză, 23 % s-ar plictisi și 22 la sută ar deveni nervoși.

Fiind întrebați la ce ar renunța timp de o lună în schimbul accesului la WiFi, 37% dintre cei chestionați au spus că ar renunța la vin, 34% — la fast-food, 24% — la cafea, 21% — la sex, 10% — la prieteni, 7% la partener și 4% ar renunța la duș.

Studiul a fost efectuat de OnePoll în luna aprilie 2016 în Statele Unite ale Americii, pe un eșantion de 1500 de deținători de telefoane mobile.

Fluxul de știri
0