Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Se anunță noi remanieri la Primăria Chișinău! Avertismentul dur al Silviei Radu

© Sputnik / Miroslav RotariSilvia Radu
Silvia Radu - Sputnik Moldova
Abonare
Angajații Primăriei Chișinău care nu se vor conforma cerințelor funcției pe care o ocupă vor fi demiși. Anunțul a fost făcut de primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu, în cadrul primei ședințe a serviciilor Primăriei Chișinău din acest an
Se anunță noi remanieri la Primăria Chișinău! Avertismentul dur al Silviei Radu

Primarul interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu, i-a atenționat pe subalternii săi că programul de lucru în cadrul Primăriei începe la ora 08.00, și nicidecum la 10.00-11.00, așa cum practică unii.

„Aș vrea ca în acest an să munciți mai mult și mai eficient. Să vă faceți mai bine treabă la locul de muncă, astfel încât, atunci când vom face bilanțul la sfârșitul anului, să mergem cu capul sus și să nu ne fie rușine să privim locuitorii Capitalei în față. Vreau să vă atenționez că ziua de muncă la Primăria Chișinău începe la oră 8:00, și nicidecum la ora 10:00. Vă rog pe toți să respectați oralul stabilit de legislație. Nu zic să munciți mai mult, ci să vă faceți treaba. Vreau să munciți în echipă, să nu pasați responsabilitățile de la o direcție la altă. Și vreau să vă asigur că cei care vor munci în echipă și eficient vor continuă să muncească în cadrul Primăriei Chișinău, iar cei care nu se vor conforma vor trebui să plece”, a declarat Silvia Radu.

Amintim că săptămâna trecută Silvia Radu a anunțat desfăşurarea unui concurs public privind ocuparea a opt fotolii din cadrul instituţiei. 

Pozițiile vacante sunt: șef al Direcţiei generale finanţe; șef al Direcţiei generale transport public şi căi de comunicaţie; șef al Direcţiei generale comerţ, alimentaţie publică şi prestări servicii; șef al Direcţiei Generale Educaţie, Tineret şi Sport; șef al Direcţiei Municipale pentru Protecţia Drepturilor Copilului; șef al Direcţiei Generale Locativ-Comunale şi Amenajare și șef al Direcţiei Autorizare şi Disciplină în Construcţii.

Fluxul de știri
0