Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

O moldoveancă, moartă în Italia. Iată ce s-a întâmplat

© Sputnik / Владимир Родионов / Accesați arhiva multimediaАльпийские горы
Альпийские горы - Sputnik Moldova
Abonare
O cetățeană a Republicii Moldova a murit ieri, în Italia. Autoritățile susțin că moartea ei ar fi cauzată de imprudența de care a dat dovadă chiar victima.

CHIȘINĂU, 15 ian — Sputnik. Moldoveanca în vârstă de 45 de ani a murit după ce ar fi căzut în gol în munți. Tragedia a avut loc sâmbătă, în comuna Ala, provincia Trento din zona Refugiului Fraccaroli, Italia, anunță stirilocale.md.

Crescător de oi, România - Sputnik Moldova
De necrezut, conflict major între ciobanii din Moldova și cei din Italia

Moldoveanca a mers, împreună cu un prieten, să alerge pe munte la o altitudine de 1,700 de metri. În zonă era o ceață densă, iar din cauza vizibilității reduse și a zăpezii înghețate, femeia a alunecat și a căzut în gol. Un martor a auzit strigăte și a chemat imediat salvamontiștii.

Operațiunea de căutare a fost destul de dificilă din cauza reliefului accidentat și a ceții dense. Salvamontiștii au reușit să o localizeze, dar, din păcate, nu au mai putut face nimic, decât să constate decesul ei.

Corpul neînsuflețit urmează să fie recuperat pe parcursul zilei de astăzi. Moldoveanca era rezidentă în comuna Soave, în zona Verona.

Fluxul de știri
0