Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

(VIDEO) Eurovision 2018: Echipa lui Kirkorov, la selecţia naţională

© Sputnik / Рамиль Ситдиков / Accesați arhiva multimediaПевец Филипп Киркоров
Певец Филипп Киркоров - Sputnik Moldova
Abonare
Echipa cunoscutul cântăreț din Federația Rusă Filip Kirkorov va participa la selecția națională Eurovision 2018 cu piesa compusă de el ”My Lucky Day”, care va fi interpretată de formația DoReDos.

CHIȘINĂU, 15 ian — Sputnik. Astăzi este ultima zi în care doritorii de a participa la selecţia naţională Eurovision 2018 pot depune dosarele de participare. Potrivit wiwiblogs.com, în acest an echipa lui Filip Kirkorov va participa la selecția națională cu piesa compusă de el ”My Lucky Day”, care va fi interpretată de formația DoReDos.

Surse apropiate artiștilor au dezvăluit că piesa va putea fi audiată pe 16 ianuarie, când radiodifuzorul TRM va prezenta cele 25 de piese selectate pentru preselecție.

Potrivit sursei citate, piesa interpretată de DoReDos va conține elemente de dans, folk și funk. Vizionați mai jos piesa lor din 2016.

Kirkorov este cel care i-a îndemnat pe mebrii formației să participe la prestigiosul Festival Internațional de Muzică New Wave, care a avut loc în septembrie 2017.

În timpul competiției din septembrie, Kirkorov a adus laude formației DoReDos.

"Sunt unici și energici, infectează publicul cu energia lor de pe scenă!", a declarat atunci Kirkorov.

Reprezentantul Republicii Moldova la Concursul Internaţional Eurovision Song Contest 2018 va fi selectat în urma a trei etape: audițiile LIVE, Semifinala națională, ce va avea loc la data de 22 februarie 2018 și Finala Națională, ce se va desfășura la 24 februarie 2018.

Potrivit organizatorilor, în acest an, în cadrul competiţiei Eurovision Song Contest 2018, vor participa interpreţi din 42 de ţări. Concursul se va desfăşura în orașul Lisabona, Portugalia. Semifinalele concursului vor avea loc pe 8 și 10 mai 2018, iar marea finală se va desfășura pe 12 mai 2018.

Fluxul de știri
0