Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Detalii despre teribilul accident de la Anenii Noi. Ce spune Poliția

© Photo : Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAIAccidentul de circulație pe traseul R2 km 28 Chișinău – Bender
Accidentul de circulație pe traseul R2 km 28 Chișinău – Bender - Sputnik Moldova
Abonare
În accidentul care s-a produs în dimineața zilei de luni în raionul Anenii Noi au decedat cinci persoane, printre care și un copilaș de 2 ani, poliția a oferit detalii pentru Sputnik-Moldova cu privire la producerea accidentului

CHIȘINĂU, 15 ian – Sputnik. Un accident teribil s-a produs în această dimineață pe drumul republican R2 Chișinău – Anenii Noi, soldat cu moartea a cinci persoane, printre care și un minor de aproximativ doi ani. Informația a fost oferită pentru Sputnik-Moldova de către ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Anenii Noi, Silvia Vetcu.

De asemenea, alte două femei au fost transportate în stare extrem de gravă la Chișinău. 

Purtătorul de cuvânt al IP Anenii Noi a precizat pentru agenție că accidentul a avut loc aproximativ la ora 8.30.

”Un Audi cu numere transnistrene care se deplasa cu viteză excesivă dinspre Chișinău, a ieșit pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu o Dacia Logan. În urma impactului, cinci persoane au decedat pe loc, printre care și un minor de aproximativ 2 ani, iar alte două femei au fost transportate la spital În Chișinău în stare extrem de gravă”, a declarat pentru agenție Silvia Vetcu.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Anenii Noi, Silvia Vetcu, a precizat că la fața locului se află oamenii legii. Aceștia urmează să stabilească circumstanțele producerii accidentului, dar și identitatea pasagerilor care și-au pierdut viața. 

Fluxul de știri
0