Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Restaurantul Kavkazkaia Plenița din Capitală a ars. Ce spune Poliția

Abonare
Cunoscutul restaurant Kavkazkaia Plenița din Capitală (Кавказская Пленница – în original, ceea ce în traducere ar fi Captiva din Caucaz) a ars în noaptea de joi spre vineri

În noapte de joi spre vineri,, la ora 20:42, în Capitală, a ars un cunoscut restaurant, care este situat pe strada Kiev 5/3 din sectorul Râșcani.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI a anunțat printr-un comunicat de presă că imediat, la fața locului, au intervenit patru echipe de salvatori și pompieri. După care au fost constituite trei echipe de protectori contra gaze și fum, care au lucrat în interiorul localului, pentru localizarea incendiului și pentru cercetare.

Este de menționat, că la venirea pompierilor, toate persoanele din restaurant erau evacuate, iar doi bărbați, cu vârste de 24 și 54 de ani, s-au ales cu arsuri pe mâini, încercând să acționeze până la venirea echipelor de salvare. Acești doi bărbați au beneficiat de îngrijiri medicale și transportați la spital.

Către ora 21:30 a fost anunțată localizarea incendiului, fără să mai existe risc de extindere a focului.

Focul și fumul dens au afectat interiorul restaurantului, pe o suprafață de aproximativ 200 metri pătrați.

După lichidarea completă a incendiului, specialiștii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență vor efectua cercetări, pentru stabilirea circumstanțelor și cauzei acestui incendiu.

Vom nota că restaurantul servea bucate din bucătăria georgiană și europeană.

Fluxul de știri
0