Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Polițiști de frontieră ucraineni, atacați de un moldovean

© Sputnik / Александр Полегенько / Accesați arhiva multimediaАвтомобили на пункте пропуска с Украиной
Автомобили на пункте пропуска с Украиной - Sputnik Moldova
Abonare
Un cetățean al Republicii Moldova a fost arestat Pentru comportament agresiv la punctul de trecere a frontierei

CHIȘINĂU, 12 ian — Sputnik. Polițiștii de frontieră de la Belgorod-Dnestrovsk au reținut un cetățean al Republicii Moldova în vârstă de 34 de ani care a încercat să atace un polițist în timpul procedurii de control, au comunicat responsabili din cadrul Serviciului de Stat Grăniceri al Ucrainei.

Incidentul s-a produs în seara zilei de joi la punctul de trecere „Cuciurgan".

„În timpul procedurii de control la intrarea în Ucraina, un bărbat de 34 de ani, fiind într-o stare neadecvată, a încercat să atace un polițist de frontieră. Acesta a fost reținut pe loc. În timpul verificării obiectelor personale ale acestuia a fost depistat un pachet ce conținea o substanță de culoare cenușiu-verzuie, asemănătoare cu marijuana", precizează instituția într-un comunicat.

Polițiștii de frontieră au anunțat organele competente pentru ca acestea să investigheze acțiunile cetățeanului Republicii Moldova, care ar putea fi calificate drept o încălcare a articolelor 305 și 342 din Codul Penal al Ucrainei.

Fluxul de știri
0