Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

(FOTO) Atenționarea polițiștilor: Șoferii din Capitală trebuie să știe asta

© Sputnik / Evgheni PanasencoПолиция
Полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Angajații Inspectoratului Național de Patrulare îi atenționează pe șoferii din Capitală asupra modificărilor făcute în scopul fluidizării traficului rutier și asigurării securității participanților la trafic

CHIȘINĂU, 12 ian — Sputnik. Marți, au fost încheiate lucrările de demontare a semaforului cu săgeata suplimentară spre stânga de la intersecția străzilor Mihai Viteazul-Columna. Astfel, șoferii se pot deja deplasa pe banda a treia atât la stânga, cât și înainte, atunci când se deplasează pe strada Mihai Viteazul din Centru spre sectorul Râșcani.

Inspectoratul Național de Patrulare (INP) subliniază că modificările ce au fost făcute au scopul de a fluidiza traficul rutier și asigura securitatea participanților la trafic.

 
Mai mulți șoferi și-au exprimat însă nemulțumirea. Ei sunt nedumeriți și se întreabă cum vor vira la stânga de pe strada Mihai Viteazul.
”Sperăm că semaforul spre sectorul Râșcani va semnala cel puțin cu 15 secunde mai mult pentru a avea posibilitatea de a vira la stânga”, a comentat un utilizator pe facebook.
Fluxul de știri
0