Oameni in etate - Sputnik Moldova
Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Îngrozitor: Iată ce procurăm din magazinele alimentare din Capitală

© Sputnik / Rodion ProcaПрилавки магазинов
Прилавки магазинов - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Un magazin din strada Vasile Lupu din Capitală vinde "otravă": produse alimentare cu termenul de valabilitate expirat și băuturi alcoolice de proveniență dubioasă

CHIȘINĂU, 9 ian — Sputnik. Ofițerii care investighează fraudele economice în sectorul Buiucani, din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chişinău, au efectuat verificări inopinate la un magazin din strada Vasile Lupu din Capitală. Ceea ce au depistat acolo oamenii legii depășește orice limite.

Ei au depistat un șir de încălcări grave de ordin economic și financiar, admise în activitate unității de comerț, cum ar fi: "produse alimentare cu termen de valabilitate expirat, mărfuri fără acte de proveniență, mijloace financiare necontabilizate, registre de ciornă, comercializarea băuturilor alcoolice de o provenienţă dubioasă la pahar, precum şi condiţii antisanitare".

Cazul a avut loc la începutul lunii septembrie a anului trecut. Atunci Poliția Capitalei menționa că toate probele au fost ridicate și depozitate până la decizia instanței de judecată, iar polițiștii continuă investigarea tuturor circumstanțelor.

Poliția preciza atunci că administratorul magazinului riscă amenzi în mărime de până la 15 000 de lei, iar instituțiile competente în domeniul alimentației publice vor fi sesizate ca să acționeze în acest caz conform mormelor legale în vigoare. 

Vom menționa că, din septembrie 2017 până în prezent, oamenii legii nu au mai scos o vorbă despre acest caz: a ajuns sau nu cazul în instanță, ce decizie au luat magistrații, mai funcționează și astăzi acest magazin sau nu și nici măcar au anunțat de care magazin este vorba ca oamenii să nu se mai alimenteze de acolo.

Fluxul de știri
0