Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Ce le-a spus Putin rușilor în ziua de Crăciun

© Sputnik / Алексей Никольский / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин посетил Рождественское богослужение
Президент РФ В. Путин посетил Рождественское богослужение - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Președintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, le-a adresat un mesaj de felicitare tuturor creștinilor care sărbătoresc astăzi Nașterea Domnului

CHIŞINĂU, 7 ian — Sputnik. Președintele rus Vladimir Putin i-a felicitate pe creștinii ortodocși şi pe toți cetățenii ţării cu ocazia Sărbătorii Nașterii Domnului.

"Vă felicit din inimă cu ocazia Nașterii Domnului. Această sărbătoare luminoasă le dăruiește milioanelor de credincioși bucurie și speranță, îi apropie de izvoarele duhovnicești și tradițiile strămoșești, ne unește pe toţi în jurul valorile eterne creștine, tezaurul nostru istoric și cultural multisecular", a spus Putin.

Președintele a menționat activitatea prodigioasă a Bisericii Ortodoxe Ruse, a altor confesiuni creștini, care contribuie la susținerea păcii și armoniei în Rusia, precum și la dezvoltarea unui dialog interreligios și interconfesional.

"Le urez tuturor creștinilor ortodocși, care sărbătoresc Crăciunul, sănătate, succese și bunăstare", a spus liderul rus în cuvântul său de felicitare.

Fluxul de știri
0