Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Explozie în apropierea unei staţii de metrou la Stockholm

© REUTERS / TT News Agency/Christine OlssonA police car is seen as several cars were set on fire during a riot, according to local media, in Rinkeby suburb, outside Stockholm, Sweden February 20, 2017.
A police car is seen as several cars were set on fire during a riot, according to local media, in Rinkeby suburb, outside Stockholm, Sweden February 20, 2017. - Sputnik Moldova
Abonare
Două persoane au fost rănite în urma unei explozii care s-a produs în apropierea unei stații de metrou din capitala Suediei

CHIŞINĂU, 7 ian — Sputnik. O persoana a fost rănită grav, duminică, în urma unei explozii produse în apropierea stației de metrou Varby Gard din cartierul Huddinge, Stockholm.

Bărbatul a fost transportat de urgență la spital.

Poliţia a precizat că victima, în vârstă de 60 de ani, ar fi ridicat de jos un obiect, care a explodat în mâna acestuia. Potrivit sursei, ar putea fi vorba de o grenadă. În momentul deflagrației, alături de bărbat se afla şi o femeie în vârstă de 45 de ani care a fost transportată de asemenea la spital.

Locul exploziei a fost izolat de către forțele de ordine, care cercetează zona pentru a vedea dacă nu au mai fost amplasate şi alte dispozitive explozive de acest fel. Nu se ştie deocamdată dacă este vorba de un atentat terorist.

Fluxul de știri
0