Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Înfiorător: Tânăr din Anenii Noi, dispărut acum patru luni, ucis şi incendiat

© Sputnik / Мирослав Ротарьдоступ запрещен полиция
доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Crimă oribilă la Anenii Noi: cadavrul un tânăr din satul Puhăceni, dat dispărut acum patru luni, a fost găsit îngropat în curtea unuia dintre presupuşii ucigaşi

CHIŞINĂU, 6 ian — Sputnik. Potrivit poliţiei, crima ar fi avut loc pe data de 24 septembrie 2017. Peste aproximativ o lună, pe 20 octombrie, mama victimei a sesizat Inspectoratul de poliţie Anenii Noi în legătură cu dispariţiei fiului ei.

Se presupune că victima în vârstă de 22 de ani a consumat băuturi alcoolice împreună cu alți trei locuitori ai satului Puhăceni. Ulterior, între aceștia s-a iscat o ceartă în timpul căreia tânărul a fost înjunghiat de către suspecți.

Pumn - Sputnik Moldova
Accidente
Crimă groaznică la Ialoveni: Şi-a ucis tatăl în noaptea de Revelion

Cei trei indivizi au încercat apoi să ascundă cadavrul prin incendiere, iar apoi au îngropat osemintele în grădina unuia dintre suspecţi.

La patru luni de la comiterea crimei, poliţiştii din Anenii Noi au reţinut trei suspecţi în acest caz, cu vârste cuprinse între 19 și 45 de ani. Aceştia şi-au recunoscut vina, fiind arestați pe un termen de 30 de zile.

De la locul infracțiunii au fost preluate oseminte care vor fi expertizate în condiții de laborator pentru stabilirea apartenenței. Pe acest caz a fost iniţiată cauză penală conform art.145 al.2 Cod Penal al Republicii Moldova "Omor intenţionat".

Fluxul de știri
0