Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Cum să facem poze reușite: Ducu Rodionoff vine cu câteva sfaturi utile

© Photo : Arhivă personalăDucu Rodionoff
Ducu Rodionoff - Sputnik Moldova
Abonare
În perioada sărbătorilor de iarnă, foarte multă lume își face poze și le postează pe rețelele de socializare, fie cu telefonul mobil, fie apelând la serviciile unui fotograf profesionist
Ducu Rodionoff vine cu sfaturi utile despre cum să ne facem poze reușite

Mulți dintre conaționalii noștri nu au posibilităţi financiare pentru a-și angaja un fotograf sau a merge la o ședință foto profesională, astfel că aleg cea mai simplă cale — telefonul mobil.
L-am întrebat pe fotograful Ducu Rodionoff de ce criterii trebuie să ținem cont atunci când facem poze. Astfel, el a explicat în cadrul unui interviu oferit pentru studioul Radio Sputnik Moldova că atunci când facem poze noaptea, fie lângă pomul de Crăciun, fie în alte locuri, trebuie să ținem cont neapărat de lumină și, în special, să fie suficient de luminată faţa persoanei. El le-a sugerat oamenilor care își face poze să se respecte reciproc, mai exact, atunci când văd că cineva face poze la brad ori în altă parte, să aștepte câteva secunde pentru a nu strica poza cuiva.

Mai mult decât atât, Rodionoff a dezvăluit cum putem alege un fotograf bun. În acest sens, el menționează că atunci când vrem să apelăm la serviciile unui profesionist, nu ar trebui să ne bazăm pe comentariile de care s-a învrednicit fotograful pe rețelele de socializare, ci să atragem atenție la portofoliul acestuia.

Fluxul de știri
0