Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Culmea impertinenței: Ce le-a cerut un tânăr inspectorilor de patrulare - FOTO

© Photo : Facebook / Inspectoratul Național de Patrulare al IGPMașină a Inspectoratului Național de Patrulare al IGP
Mașină a Inspectoratului Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Abonare
Inspectorii de patrulare au somat un grup de bărbați să nu încalce ordinea publică, însă ceea ce a urmat i-a lăsat fără cuvinte

CHIȘINĂU, 5 ian — Sputnik. Un echipaj de patrulare care asigura ordinea publică pe strada Muncești din Capitală, a avut parte de o experiență mai puțin obișnuită în noaptea de 4 ianuarie.

Astfel, inspectorii le-au cerut unor bărbați, care făceau gălăgie și se exprimau cu cuvinte necenzurate, să respecte ordinea publică. În acest moment, unul dintre tineri a avut tupeul să urce în mașina Poliției, pe bancheta din spate, cerându-le inspectorilor de patrulare să-l ducă acasă.

Se pare însă că oamenii legii nu i-au apreciat gluma. Astfel, pentru acțiunile sale ilegale, bărbatul a fost încătușat și transportat la Inspectoratul Botanica. Persoana s-a dovedit a fi un tânăr în vârstă de 30 de ani, locuitor al municipiului Chișinău.

Bărbatul riscă să fie sancționat contravențional pentru huliganism și tulburarea liniștii publice cu o amendă de la 300 la 600 de lei, sau cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 40 la 60 de ore.

Fluxul de știri
0