Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

(VIDEO) Patima de care suferea în tinerețe proaspătul director al CNA

© Sputnik / Мирослав РотарьБогдан Зумбряну
Богдан Зумбряну - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Un videoclip postat pe youtube îl prezintă pe directorul CNA într-o ipostază, cel puțin, inedită. Vedeți ce făcea acesta când era încă foarte tânăr

CHIȘINĂU, 4 ian — Sputnik. Bogdan Zumbreanu, cel care a câștigat recent concursul pentru funcția de director al Centrului Național Anticorupție, în tinerețe, era un împătimit de folclor.

Cineva a publicat pe youtube un filmuleț în care formația Plăieșii cântă pe scenă. Printre membrii ei este și Bogdan Zumbeanu, care cântă de zor cântece populare. Secvența a fost făcută de la aniversarea a 25 de ani de activitate artistică a acestui cunoscut ansamblu folcloric.

Presa a scris că acest colectiv artistic a fost fondat în 1989, la Palatul Republican al Copiilor și Tineretului din Chișinău, de către cunoscutul interpret de muzică populară Nicolae Gribincea. Din prima pleiadă de interpreți, toți bărbați, a făcut parte și Bogdan Zumbreanu, alături de Nicu Timofti, fiul fostului președinte al Republicii Moldova Nicolae Timofti, dar și de Andrei Stâncă, Ion Milii, Dorin Diaconu, Vitalie Șuiu și alții.

 

Fluxul de știri
0