Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Oficial: Iată când va veni Erdogan în Republica Moldova - detalii

© Sputnik / Сергей Гунеев / Accesați arhiva multimediaВстреча президента РФ В. Путина с президентом Турции Р. Эрдоганом
Встреча президента РФ В. Путина с президентом Турции Р. Эрдоганом - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele moldovean a anunțat că președintele Turciei, Recep Tayyip Erdoğan, va vizita Chișinăul și Comratul după ce va fi reparată clădirea președinției

CHIȘINĂU, 4 ian — Sputnik. Joi, președintele Igor Dodon a anunțat când președintele Turciei, Recep Tayyip Erdoğan, va vizita Republica Moldova în cadrul întrevederii cu  Hulusi Kiliç, ambasadorul Turciei în țara noastră.

”Domnul Hulusi Kiliç a confirmat faptul că licitația privind selectarea companiei de construcție care se va ocupa de renovarea clădirii Președinției s-a încheiat cu succes. Așa cum am convenit cu domnul Recep Tayyip Erdoğan, sediul Președinției va fi reparat cu sprijinul Guvernului Turciei, iar lucrările în acest sens vor demara în a doua jumătate a lunii ianuarie. Edificiul urmează să fie dat în folosință în cadrul vizitei oficiale a Președintelui Erdoğan la Chișinău, care este efectuată la invitația mea și este preconizată pentru luna mai curent”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Dodon a ținut să precizeze că Republica Turcia contribuie și la implementarea a zeci de proiecte sociale în Găgăuzia, a căror finalizare este planificată până în luna mai, când președintele turc va efectua o vizită oficială la Chișinău, dar și la Comrat.

Fluxul de știri
0