Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

(FOTO) Incredibil! Cum arată rusoaica cu cele mai lungi picioare din lume

© instagram.com/ekaterina_lisinaМодель и спортсменка Екатерина Лисина
Модель и спортсменка Екатерина Лисина - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
O fostă baschetbalistă din Rusia vrea să demonstreze că are cele mai lungi picioare din lume

CHIȘINĂU, 3 ian — Sputnik. Modelul și fosta baschetbalistă Ecaterina Lisina și-a uimit fanii de pe Instagram cu lungimea picioarelor sale.

Cea mai înaltă femeie din Rusia, Ecaterina Lisina, a depus o cerere la Guinness Book pentru a intra în Cartea Recordurilor în calitate de posesoare a celor mai lungi picioare din lume.

"Am impresia că a venit timpul să mai schimbăm câteva nume în Guinness Book… Sunteți cu mine, prieteni?", a comentat aceasta la fotografiile postate pe Instagram.

De menționat că picioarele Ecaterinei au lungimea de un metru și 33 de centimetri.

Fosta baschetbalistă, participantă la Jocurile Olimpice din 2008 de la Pechin, deține titlul de "Cea mai înaltă femeie din Rusia" (aceasta are înălțimea de 205,7 cm). Totodată, tânăra a intrat în Cartea Recordurilor din Rusia ca femeia cu cel mai mare picior.

În afară de exteriorul remarcabil și bunele caracteristici sportive, tânăra are aptitudini și pentru creație. Lisina a menționat într-un interviu că îi place să cânte, să danseze și că ar încerca cu plăcere să joace într-un film.

 

Beautifil Milano!😍 #longestlegs #longlegs #tallestmodel #professionalmodel #tallmodel #supermodel #tall #tallisbetter #tallisbeautiful #ekaterinalisina

Публикация от Ekaterina Lisina🇷🇺 (@ekaterina_lisina15) Апр 26 2017 в 7:02 PDT

 

Fluxul de știri
0