Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Accident teribil la Ștefan Vodă. Doi bărbați au decedat pe loc

© Sputnik / Rodion ProcaAccident ДТП
Accident ДТП - Sputnik Moldova
Abonare
Doi șoferi, de 46 de ani și 21 de ani, s-au stins din viață în urma unui teribil accident rutier înregistrat în jurul orei 5 dimineața

CHIȘINĂU, 4 ian – Sputnik. Un accident rutier, care s-a produs în această dimineață, în raionul Ștefan Vodă, a îndurerat două familii. Doi șoferi, de 46 de ani și 21 de ani, s-au stins din viață în urma unui teribil accident rutier.

ДТП - Sputnik Moldova
Accidente
Grav accident rutier la Orhei: Șapte persoane spitalizate

Două mașini de lux, un Land Rover și un Mercedes, s-au ciocnit frontal. În urma impactului, ambii șoferi au decedat pe loc. 

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Ștefan Vodă, Inga Petrov, a declarat că, din primele cercetări, rezultă că șoferul automobilului Land Rover a pierdut controlul volanului, a ieșit pe constrasens și a lovit în plin un Mercedes, care circula regulamentar.

Lovitura a fost atât de puternică încât mașinile au fost arincate de pe carosabil. Șoferii au decedat momentan. Alte victime nu sunt.

Oamenii legii precizează că în ambele automobile se aflau doar conducătorii auto. 

 

 

Fluxul de știri
0