Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

(VIDEO) Incredibil: Ionel Istrati, la 20 de ani de carieră interpretativă

© Facebook / Ionel IstratiIonel Istrati
Ionel Istrati - Sputnik Moldova
Abonare
Acum 20 de ani, atunci când încă era copil, Ionel Istrati a pășit prima dată pe scenă.

CHIȘINĂU, 3 ian — Sputnik. Deși nu a împlinit nici măcar 30 de ani, el fiind născut în data de 24 decembrie 1990, interpretul Ionel Istrati se poate lăuda că deja de aproape 20 de ani este pe scenă. Încă la începutul anului trecut, el a plasat pe internet un film care cuprinde secvențe cu evoluțiile sale din scenă din perioada în care era copil de doar nouă ani, până în prezent, când a interpretat piese și a realizat videoclipuri ce au acumulat milioane de vizualizări pe youtube.

Istrati a atașat și un text la filmul de pe youtube.

"Sunt de aproape 20 de ani în frumusețea muzicii, în zâmbetul cald al celor care m-au susținut. Eram foarte mic când culegeam aplauze și o făceam pe mama fericită. Am avut întotdeauna oameni frumoși alături, iar în 2008 am creat primul clip. Muzica este cea mai frumoasă revelație a omenirii, ce minunat că o putem savura!", a scris Ionel Istrati.

Ionel Istrati s-a născut în 1990, în Chișinău, iar doi ani mai târziu s-a mutat cu familia în localitatea Țâbuleuca, Dubăsari (regiunea transnistreană). Istrati a absolvit gimnaziul și școala de muzică (pian și acordeon) din Dubăsari. Din 2007 până în 2009 a studiat la Liceul de Știință și Tehnologie Modernă din Chișinău, iar din 2009 și-a continuat studiile în cadrul Academiei de Studii Economice din Moldova, Facultatea de Afaceri și Management.

În 2008 Ionel Istrati a lansat primul său videoclip pentru piesa „Poate", iar în iulie 2009 un al doilea clip video — „Uită-mă". În 2010 cântărețul a luat parte la finala națională a competiției Eurovision Song Contest, cu piesa „Te iubesc", în același an — la Fabrica de Staruri 2. În 2011 interpretul a participat la primul sezon al show-ului Vocea României.

 

Fluxul de știri
0