Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Poliția britanică a reținut un suspect în cazul moldovencei ucise la Londra

Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Tânără de 22 de ani din Republica Moldova, Iuliana Tudos, a fost ucisă într-un parc din Londra, în ajun de Crăciun

CHIȘINĂU, 3 ian — Sputnik. Poliția londoneză a reținut un bărbat în vârstă de 31 de ani, suspectat de a uciderea Iulianei Tudos, care a fost găsită moartă în Finsbury Park din nordul Londrei, potrivit publicației dailymail.co.

Kasim Lewis, se află în custodia Poliției, fiind arestat în prima zi a acestui an la o adresă din Dalston, estul Londrei. Acesta urmează să compară astăzi în fața magistraților din Wimbledon.

Iuliana Tudos, în vârstă de 22 de ani, a fost văzut ultima dată când a ieșit dintr-un autobuz în apropierea parcului, pe 24 decembrie. Ea urma să meargă la casa unui prieten pentru a sărbători Crăciunul, dar nu a mai apărut acolo. Corpul neînsuflețit al fetei a fost găsit în apropierea unei clădiri neutilizate din parc, trei zile mai târziu. Tânăra a fost înjunghiată cu un cuțit în abdomen și avea și o rană la cap.

Potrivit mătușii ei, Aliona Tudos, tânăra "era o fire prietenoasă și nu avea dușmani".

"Nu am auzit niciodată să o fi amenințat cineva și nici iubit nu avea", a declarat ruda, fiind citată de The Sun.

Iuliana Tudos era angajată la barul World's End, în Camden, Nord-Vestul Londrei.

Amicii Iulianei au anunțat o campanie de colectare a banilor pentru înmormântarea tinerei.

Fluxul de știri
0