Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Înfiorător: Adolescent, obligat de tatăl său să-și îngroape mama ucisă

© Flickr / Emma CooperЯма в земле, архивное фото
Яма в земле, архивное фото - Sputnik Moldova
Abonare
Expertiza urmează să constate dacă femeia mai era vie atunci când a fost îngropată

CHIȘINĂU, 3 ian — Sputnik. Polițiștii ieșeni au fost șocați de ceea ce au descoperit într-un sat de lângă Hârlău, România, chiar în prima zi a noului an.

Un adolescent de 17 ani a fost obligat de tatăl său să-și îngroape propria mamă, după ce bărbatul a lovit-o mortal de acesta. Cazul îngrozitor a avut loc de Crăciun, însă băiatul nu a povestit nimănui despre cele întâmplate, fiind amenințat că va fi băgat în pământ alături de mama sa, relatează ziaruldeiasi.ro.

Abia în prima zi a anului nou minorul și-a făcut curaj și i-a povestit unui prieten despre cele întâmplate, care a și alertat Poliția. Reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au început imediat verificările. Cadavrul femeii a fost găsit îngropat pe câmp.

Pumn - Sputnik Moldova
Accidente
Crimă groaznică la Ialoveni: Şi-a ucis tatăl în noaptea de Revelion

Potrivit oamenilor legii, femeia, în vârstă de 33 de ani, ar fi murit pe 26 decembrie, în a doua zi de Crăciun. Ea ar fi fost bătută violent de către Ion Manole (47 de ani), în urma loviturilor ajungând în stare de inconştienţă.

Ulterior, bărbatul a încercat să o îngroape pe un câmp arat din apropiere de locuinţa sa, însă nu ar fi reuşit de unul singur acest lucru și ar fi apelat la ajutorul fiului său. Adolescentul a povestit că a fost ameninţat cu moartea să nu povestească ce a fost pus să facă.

Bărbatul era concubinul femeii, cuplul locuind împreună de peste 10 ani şi având trei copii.

Sătenii le-au spus anchetatorilor că cei doi concubini obişnuiau să se certe frecvent, certurile fiind provocate cele mai des de consumul exagerat de băuturi alcoolice.

Sursa mai menționează că autorităţile au dispus efectuarea necropsiei pentru a se descoperi dacă femeia mai era vie atunci când a fost îngropată. Rezultatele urmează să fie furnizate de către Institutul de Medicină Legală din Iaşi.

Fluxul de știri
0