Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Crimă oribilă: O tânără din Moldova, ucisă cu cruzime la Londra

© Fotolia / Mr Korn FlakesПреступление
Преступление - Sputnik Moldova
Abonare
O tânără din Republica Moldova a fost ucis cu sângere rece la Londra, în ajun de Crăciun

CHIŞINĂU, 1 ian — Sputnik. O tânără de 22 de ani din Republica Moldova, Iuliana Tudos, a fost ucisă într-un parc din Londra, în ajun de Crăciun. Aceasta lucra în calitate de barman în capitala britanică.

Cadavrul fetei a fost găsit în Finsbury Park din Nordul Londrei, având o rană în abdomen și răni grave la cap. Poliția presupune că Iuliana ar fi fost ucisă de un om al străzii, care ar fi încercat s-o jefuiască.

Iuliana a fost dată dispărută după ce angajații barului unde lucra aceasta au fost îngrijorați de lipsa acesteia. Tânără a fost văzut ultima oară după o petrecere de ajun de Crăciun. Ea ar fi luat un autobus de la Camden până în Finsbury Park, de unde a decis să meargă pe o scurtătură pentru a ajunge la casa unui prieten.

Potrivit mătușii ei, Aliona Tudos, tânăra "era o fire prietenoasă și nu avea dușmani".

"Nu am auzit niciodată să o fi amenințat cineva și nici iubit nu avea", a declarat ruda, fiind citată de The Sun.

Poliția a efectuat percheziții într-un cort al unei persoane fără adăpost, aflat la aproximativ 91 de metri de locul crimei.

Iuliana Tudos era angajată la barul World's End, în Camden, Nord-Vestul Londrei.  

Polițiștii au efectuat percheziții și la locuința Iulianei din Upper Tollington Park. Deocamdată nu a fost reținută nicio persoană, anchetatrii urmând să stabilească toate circumstanțele crimei.

Amicii Iulianei au anunțat o campanie de colectare a banilor pentru înmormântarea tinerei.

Fluxul de știri
0