Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

(VIDEO) Avion, prăbuşit chiar în noaptea de Revelion

CC BY 2.0 / null0 / _MG_6780Самолет Cessna 172
Самолет Cessna 172 - Sputnik Moldova
Abonare
Un aparat de zbor s-a prăbuşit în noaptea de 31 decembrie 2017, accidentul aviatic provocând moartea a 12 persoane

CHHIŞINĂU, 1 ian — Sputnik. Tragedie în noaptea dintre ani: un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit duminică noaptea în Costa Rica. Toate cele 12 persoane aflate la bordul acestuia şi-au pierdut viaţa, a informat agerpres.ro, cu referire la AFP.

Zece dintre persoanele decedate în urma prăbuşirii avionului de turism erau cetăţeni americani. Informaţia a fost anunţată pe Twitter de către preşedintele costarican Luis Guillermo Solis. Pilotul şi copilotul erau din Costa Rica.

Aparatul, un monomotor Cessna 208 Caravan aparţinând companiei private NatureAir, s-a prăbuşit într-o regiune muntoasă din apropierea unei staţiuni turistice de pe malul Oceanului Pacific.
Departamentul de Stat al SUA a „confirmat moartea mai multor cetăţeni americani", exprimând condoleanţe şi dorinţa de a ajuta familiile victimelor.

Mass-media costaricane au publicat o listă cu numele presupuşilor pasageri, între care mulţi poartă acelaşi nume, sugerând că ei ar putea fi membri a cel puţin două familii.

Potrivit cotidianului La Nacion, un vânt puternic sufla în timpul accidentului.

Fluxul de știri
0