Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Ce le-a dorit Putin compatrioților săi în mesajul de Anul Nou

© Sputnik / Alexey Druzhinin / Accesați arhiva multimediaVladimir Putin
Vladimir Putin - Sputnik Moldova
Abonare
La cumpăna dintre ani, președintele Rusiei a venit cu tradiționalul mesaj de felicitare

CHIŞINĂU, 31 dec — Sputnik. În alocuțiunea transmisă de televiziunile rusești chiar înainte de venirea Anului Nou după ora Moscovei (23.00 ora Moldovei) liderul de la Kremlin s-a arătat încrezător în justețea cursului urmat de țară și optimist vizavi de viitorul ei.

”Coeziunea care ne unește, prietenia care ne animă, dragostea dezinteresată pe care o purtăm Rusiei sporesc forțele noastre și ne vor permite să facem lucruri demne și să realizăm obiective foarte mari”, a spus șeful de stat.

El le-a urat compatrioților succes și fericire, adăugând:”Fie ca marea noastră Rusie, atât de iubită și unică, să cunoască pacea și prosperitatea!”.

Putin a menţionat că, tradiţional, Anul Nou este o sărbătoare de familie şi şi+a îndemnat compatrioţii să preţuiască clipele petrecute alături de părinţi, să dea dovadă de grijă şi înţelegere pentru propriii copii, să+i susţină pe cei din preajmă care au nevoie de sprijin şi ajutor.

La această oră Vladimir Putin este acasă, în atmosfera de sărbătoare a căminului familial.

După cum a spus în ajun purtătorul lui de cuvânt, Dmitri Peskov, președintele obișnuiește să facă Revelionul ”împreună cu rudele, oamenii apropiați și prietenii. Știți, pentru el este o sărbătoare familială, cu excepția cazurilor legate nemijlocit de munca sa. Așa va fi și de această dată”.

Fluxul de știri
0