Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Lavrov, despre principalul "debil" al politicii mondiale și despre tenul feței

© Sputnik / Grigory Sisoev / Accesați arhiva multimediaПресс-конференция министра иностранных дел РФ С. Лаврова по итогам 2015 года
Пресс-конференция министра иностранных дел РФ С. Лаврова по итогам 2015 года - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a fost oaspetele unei emisiuni umoristice unde a fost nevoit să răspundă la mai multe întrebări trăsnite

CHIȘINĂU, 30 dec — Sputnik. Prezentatorul sfhow-ului l-a rugat să spună cine este azi principalul „debil" al politicii internaționale.

„Știi, nici nu vreau să dau vreun nume, ca să nu jignesc pe nimeni. Voi ignora această întrebare", a răspuns Lavrov.

Subiectul a apărut în legătură cu un episod din 2015, când, la una dintre conferințele de presă, șeful diplomației ruse, așa cum afirmă mulți, ar fi strecurat printre dinți: „debililor!", adăugând și un cuvânt „tare de tot" din limba rusă. Expresia a devenit imediat virală pe rețelele de socializare.

Встреча главы МИД РФ С. Лаврова с министром иностранных дел Швейцарии Д. Буркхальтером - Sputnik Moldova
Rusia
(VIDEO) Lavrov a răspuns în „stil rusesc” unui jurnalist agasant

Cea mai populară versiune emisă de internauți este că Lavrov s-a înfuriat pe fotografii care încercau să-i surprindă orice mișcare și l-au orbit cu blițurile. Mai târziu a venit și un comentariu al ministrului: „Nu mi-am ieșit din fire. Scuzați-mă, dar nu sunt singurul care s-a pomenit în situația în care microfonul rămâne conectat".

O altă întrebare a prezentatorului TV a vizat tenul feței lui Lavrov: ”Se menține din anii '70, când ați fost diplomat în Sri Lanka?”.

Invitatul a răspuns că, pe parcursul numeroaselor sale deplasări, nu pierde nici o ocazie de a se expune razelor solare, dar cel mai mult îi place să se bronzeze pe pistele de schi alpin.

© Sputnik / Eduard Pesov / Accesați arhiva multimediaSerghei Lavrov în orele de răgaz
Serghei Lavrov în orele de răgaz - Sputnik Moldova
Serghei Lavrov în orele de răgaz
Fluxul de știri
0