Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Tot mai mulți americani, interesați să viziteze Rusia. Iată de ce

© REUTERS / Maxim ShemetovNational flags of Russia and the US
National flags of Russia and the US - Sputnik Moldova
Abonare
Fluxul de cetățeni ai SUA care au ales să viziteze Rusia a crescut semnificativ pe parcursul anului 2017

CHIȘINĂU, 30 dec — Sputnik. Între 270 și 280 de mii de turiști americani au vizitat Rusia pe parcursul anului care se încheie, a declarat pentru Sputnik reprezentantul rus de comerț din Statele Unite, Aleksandr Stadnik.

„Astăzi, vizitatorii din SUA ocupă locul trei după cei chinezi și germani. De la începutul anului, fluxul total al turiștilor din Statele Unite în Rusia a crescut cu un sfert", a precizat el.

Oameni fără adăpost în Los Angeles - Sputnik Moldova
Incredibil: Los Angeles, oraș "comunist", plin de gunoaie și oameni ai străzii

Totodată, volumul schimburilor comerciale dintre cele două state, a spus Stadnik, „s-a ridicat cu 15-17 la sută anul acesta și, sperăm, ca va ajunge la 20 la sută în 2018".

Potrivit lui, cercurile de afaceri rusești și americane caută noi oportunități de cooperare reciproc avantajoasă și se străduiesc să dezvolte relații comerciale durabile, mecanisme și standarde unificate și transparente pentru fluxurile de mărfuri, transport și infrastructura logistică.

Stadnik a mai subliniat că, indiferent de situația actuală a relațiilor dintre Rusia și Statele Unite, comunitățile de afaceri dintre cele două țări continuă să se implice activ în dezvoltarea relațiilor reciproc-avantajoase.

Fluxul de știri
0