Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

(VIDEO) Individ periculos căutat peste tot de Poliție. Iată ce a făcut

© PhotoFotografie simbol: Beție
Fotografie simbol: Beție - Sputnik Moldova
Abonare
S-au întâlnit la gara auto, au mers în magazin și au cumpărat băutură, au băut la domiciliul victimei, după care a urma ceea ce a surprins-o chiar pe victimă. Acum poliția îl caută peste tot.

CHIȘINĂU, 28 dec — Sputnik. Recent un locuitor al Capitalei, în vârstă de 22 ani, a cerut ajutorul polițiștilor din sectorul Centru din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chişinău, anunțând că ia fost furat din casă un laptop şi un telefon mobil de către individul ce apare în imagine.

Potrivit declarațiilor victimei, cei doi s-ar fi cunoscut la Gara Auto Centru, după care au mers la un magazin unde au procurat băuturi alcoolice şi s-au deplasat la domiciliul victimei. După ce ar fi consumat băuturi, individul i-ar fi furat din casă un laptop şi un telefon mobil, în sumă de peste 6 500 de lei, ieșind din casă într-o direcție necunoscută.

Acum ofițerii de investigații întreprind acțiuni speciale de identificare şi reţinere a individului, iar cetățenii care l-au recunoscut sunt rugaţi să comunice informațiile la numărul de contact: 0 798 01 700. Confidențialitatea sursei de informare este garantată.

Potrivit legislaţiei în vigoare agresorul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de până la 13 000 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 120 la 240 de ore sau închisoare de până la 2 ani.

Fluxul de știri
0