Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: La Sankt Petersburg a fost comis un atentat terorist

© Sputnik / Рамиль Ситдиков / Accesați arhiva multimediaЕжегодная большая пресс-конференция президента РФ Владимира Путина
Ежегодная большая пресс-конференция президента РФ Владимира Путина - Sputnik Moldova
Abonare
În supermarketul „Perekriostok” de pe bulevardul Kondratiev din Sankt Petersburg s-a produs miercuri o explozie puternică cu mai multe persoane rănite, care ulterior au fost spitalizate.

CHIȘINĂU, 28 dec — Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat că la Sankt Petersburg a fost comis un atentat terorist.

Astăzi două persoane care au fost rănite în timpul exploziei din magazinul „Perekriostok" au fost externate. La momentul de față, în spital au mai rămas șase, a comunicat viceguvernatorul orașului, Anna Mitianina.

В Петербурге прогремел взрыв в магазине - Sputnik Moldova
Rusia
Explozie la Sankt Petersburg: Cel puțin 9 victime

„Conform informației de la ora 09:30, 28 decembrie, alte două persoane care au avut de suferit în urma exploziei din magazinul „Perekriostok" de pe bulevardul Kondratiev au fost externate din spitalul Aleksandrovkaia. Au mai rămas șase internați la spital", a scris Mitianina pe Twitter.

Miercuri seara, în magazinul „Perekriostok" de pe bulevardul Kondratiev din Sankt Petersburg, s-a produs o explozie. Comitetul de Anchetă al Federației Ruse a comunicat că, potrivit datelor preliminare, explozia a fost declanșată de un dispozitiv care conținea elemente de distrugere, echivalentul ca putere a 200 grame de trotil. Pe acest caz a fost intentat un dosar penal pentru atentat la viața câtorva persoane, comis într-un mod care prezintă un pericol general.

Fluxul de știri
0