Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Mesajul de felicitare al lui Muhametșin cu ocazia Crăciunului și Anului Nou

Посол России в Молдове Фарит Мухаметшин
Посол России в Молдове Фарит Мухаметшин - Sputnik Moldova
Abonare
Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Farit Muhametșin, a transmis un mesaj de felicitare cu ocazia sărbătorilor de Anul Nou și Crăciun

CHIȘINĂU, 28 dec — Sputnik. Pe adresa redacției Sputnik Moldova a fost expediat mesajul de felicitare al ambasadorului Federației Ruse în Republica Moldova, Farit Muhametșin, cu prilejul sărbătorilor de iarnă.

Reproducem textul integral al acestuia.

"Dragi compatrioți, dragi prieteni!

Permiteți-mi să vă felicit din toată inima cu ocazia Anului Nou 2018 și sfintei sărbători de Crăciun!

Anul 2017 a fost unul copios pentru dialogul roso-moldovenesc. Am marcat cea de-a 25-a aniversare a stabilirii relațiilor diplomatice între țările noastre. A fost dinamică cooperarea regională și cultural-umanitară, interacțiunea dintre cercurile de afaceri ale țărilor noastre.

Sperăm ca în anul care vine vom reuși să consolidăm atmosfera de înțelegere reciprocă între Federația Rusă și Republica Moldova în spiritul Acordului de cooperare și prietenie. Sunt convins că potențialul istoric al parteneriatului strategic ruso-moldovenesc, bazat pe tradiții seculare de respect și încredere în rândul popoarelor noastre, poate dobândi un nou impuls. Ne vom strădui să păstrăm și să consolidăm realizările pozitive ale anului care pleacă. Nu suntem tentați să dramatizăm momentele tendențioase care nu trezesc optimism.

Dragi prieteni!

Întotdeauna așteptăm cu deosebite emoții aceste sărbători. Deschizând o nouă pagină din viață în noaptea de Revelion, privim cu optimism în viitor, sperăm la cele bune. Permiteți-mi să vă urez dumneavoastră și celor apropiați fericire, multă sănătatea, pace și noroc în noul an!

Un An Nou fericit.”

Fluxul de știri
0