Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Declarație: În 2018 se va decide dacă Moldova va mai exista pe harta lumii

© Sputnik / Miroslav RotariЗинаида Гречаная
Зинаида Гречаная - Sputnik Moldova
Abonare
Scenarii sumbre pentru viitorul Republicii Moldova. Liderul Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi, spune că anul 2018 va fi unul dificil pentru țara noastră.
Declarație: În 2018 se va decide dacă Moldova va mai exista pe harta lumii

 

Liderul Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi, susține că 2018 va fi unul dificil pentru țara noastră deoarece este un an electoral, este anul când se va decide dacă țara noastră va mai exista sau nu pe harta lumii.

„Anul 2018 va fi un an electoral, va fi un an decisiv pentru Republica Moldova, când se va decide dacă va exista sau nu va exista Moldova pe harta lumii. Sperăm că cetățenii vor sta cot la cot și vor lupta pentru ca Moldova să rămână un stat independent, suveran și neutru, astfel încât moldovenii să se simtă acasă, aici, în Moldova", spune Zinaida Greceanîi.

Amintim că anterior și președintele țării, Igor Dodon, a declarat că „Moldova ar putea să nu mai existe peste 10 ani, dacă la putere vor veni forţele politice care pledează pentru aderarea la NATO".

Fluxul de știri
0