Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Mai mulți șefi de la Primăria Chișinău vor rămâne fără de lucru

© Sputnik / Miroslav RotariПримэрия Кишинева
Примэрия Кишинева - Sputnik Moldova
Abonare
Mai multe direcții din cadrul Primăriei Chișinău activează în prezent fără conducători, iar șefii de la alte structuri municipale sunt pe cale de a pleca

CHIȘINĂU, 27 dec – Sputnik. Primarul general interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu, a declarat că în perioada imediat următoare administraţia publică locală va anunţa concursuri pentru ocuparea funcţiilor publice vacante pentru toate poziţiile de conducător al subdiviziunilor Primăriei sau Consiliului Municipal Chișinău care sunt vacante.

Silvia Radu - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Foc și pară la ședința Primăriei Chișinău. Silvia Radu nu mai iartă pe nimeni

Este vorba de opt funcţii vacante de şefi ai Direcţiilor generale, inclusiv Direcția Generală Finanțe, Direcția generală transport public și căi de comunicație, Direcția generală comerț, alimentație publică și prestări servicii, Direcția generală educație, tineret și sport, Direcția municipală pentru protecția drepturilor copilului, Direcția generală a Fondului municipal de susținere socială a populației şi Direcția agricultură și alimentație. De asemenea, funcţia de şef al Direcției generale economie, reforme și relații patrimoniale este temporar vacantă. În acest moment, direcțiile respective vor fi conduse de interimari.

În acelaşi timp, conducătorii mai multor întreprinderi municipale activează în baza contractelor individuale de muncă încheiate pe o perioadă determinată, care expiră în timpul apropiat. Este vorba managerii de la ÎM Regia „Exdrupo", ÎM „Centrul de găzduire și orientare pentru persoanele fără domiciliu stabil", ÎMGFL nr. 7, ÎM „Regia Autosalubritate", ÎM „Regia transport electric Chișinău" şi ÎM Reţele electrice de iluminat „Lumteh". 

Silvia Radu le-a solicitat conducătorilor întreprinderilor municipale respective un raport de activitate.

Fluxul de știri
0