Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

(DOC) Vezi cine sunt cei 18 actori decorați de Igor Dodon

© Sputnik / Rodion ProcaПрезидент Республики Молдова Игорь Додон
Президент Республики Молдова Игорь Додон - Sputnik Moldova
Abonare
De Ziua Națională a Actorului, președintele Igor Dodon a oferit distincții de stat pentru 18 actori din Republica Moldova

CHIȘINĂU, 27 dec — Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a oferit mai multor actori din țată distincții de stat și titluri onorifice cu prilejul Zilei Naționale a Actorului, marcată anual în data de 27 decembrie.

”În legătură cu această sărbătoare profesională, pentru merite deosebite în dezvoltarea și propagarea artei teatrale, contribuție substanțială la afirmarea valorilor culturale și înaltă măiestrie artistică, am semnat un decret prin care am conferit distincții de stat și titluri onorifice pentru 18 reprezentanți ai vieții teatrale. Aceștia sunt reprezentanți ai teatrelor de pe tot teritoriul Republicii Moldova” a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Președintele le-a urat actorilor sărbători fericite și a subliniat că îi va sprijini pe oamenii de cultură și pe tinerele talente care duc faima țării noastre în lume.

”Doresc tuturor actorilor să aibă parte şi în continuare de premiere spectaculoase, să se bucure de împliniri. Sărbători fericite și un nou început alături de cei dragi", a scris pe pagina sa de facebook Igor Dodon.

Încorporăm mai jos postarea lui Dodon cu lista actorilor decorați.

 

 

Fluxul de știri
0