Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Deflagrația din Sankt Petersburg: Câți cetățeni moldoveni sunt printre victime

© Sputnik / Miroslav RotariМинистерство иностранных дел и европейской интерграции Республики Молдова
Министерство иностранных дел и европейской интерграции Республики Молдова - Sputnik Moldova
Abonare
În aceste momente, angajații MAEIE încercă să afle dacă printre victimele făcute de explozia din orașul Sankt Petersburg din Rusia sunt și cetățeni moldoveni

CHIȘINĂU, 27 dec — Sputnik. Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene încearcă să stabilească dacă sunt cetățeni ai Republicii Moldova printre victimele deflagrației din Sankt Petersburg.

В Петербурге прогремел взрыв в магазине - Sputnik Moldova
Rusia
Explozie la Sankt Petersburg: Cel puțin 9 victime

Precizăm că explozia care a avut loc în această seară, la Sankt Petersburg a provocat nouă victime. Deflagrația a fost provocată de un dispozitiv detonat în magazinul Perekriostok, anunță RIA Novosti.

Aproximativ 70 de persoane au fost evacuate din magazin, iar patru sunt internate în spital. La fața locului au sosit reprezentanții Gărzii Naționale.

Autoritățile ruse au anunțat că această deflagrație este mai curând un atentat, și nu un act terorist. Precizarea a fost făcută pentru jurnaliști de reprezentantul Comitetului de Anchetă al Federației Ruse Svetlana Petrenko.

Ea a mai spus că deja a fost inițiată o cauză penală: atentat împotriva a doi sau a mai multor persoane.

Presa a scris că președintele Comitetului de Anchetă al Federației Ruse, Alexandr Bastrâkin a trimis de la Moscova la Sankt Petersburg cei mai buni anchetatori criminaliști pentru a elucida cazul.

Fluxul de știri
0