Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Guvernul alocă 6 milioane de lei pentru veceurile de la vamă

© Sputnik / Evghenii PanasencoBancnote cu nominalul de 50 lei moldovenești
Bancnote cu nominalul de 50 lei moldovenești - Sputnik Moldova
Abonare
Pe teritoriul mai multor posturi vamale ale Republicii Moldova vor fi construite veceuri care vor costa aproape 266 de mii de lei fiecare

CHIȘINĂU, 23 dec – Sputnik. Guvernul de la Chișinău își propune să construiască anul viitor closete noi pe teritoriul posturilor vamale de la hotarele țării noastre. 

Парламент - Sputnik Moldova
Parlamentul de la Chișinău a început dezbaterile asupra bugetului pentru 2018

În Legea bugetului de stat pentru anul 2018 sunt prevăzute aproape 6 milioane de lei pentru construcția blocurilor sanitare la 23 de posturi vamale, sau 256,5 mii de lei pentru un veceu.

Ministrul Finanțelor, Octavian Armașu, susține că veceurile vor fi construite de la zero, astfel încât să nu ne fie rușine în fața străinilor care ne vizitează țara. 

”Va fi o construcție capitală, cu rețele și infrastructură modernă. Este fața țării. Oamenii când vin la noi în țară, ajung la vamă și văd veceurile urâte. Fața țării este vama”, a declarat ministrul Finanțelor în Parlament în timpul dezbaterilor bugetului de stat pentru anul viitor. 

Fluxul de știri
0