Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Important: Dodon a anunță o acțiune istorică pentru 2018

© Facebook / Igor DodonIgor Dodon și ÎPS Vladimir
Igor Dodon și ÎPS Vladimir - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Igor Dodon a anunțat când va avea loc lansarea solemnă a evenimentelor dedicate anului Ștefan cel Mare și Sfând, Domnitor al Moldovei

CHIȘINĂU, 22 dec — Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a anunțat aprobarea planului de acțiuni a Consiliului Societății Civile pentru anul 2018, care a fost decretat anul Ștefan cel Mare și Sfânt și când va fi lansarea solemnă.

”Am anunțat că astăzi a fost aprobat planul de acțiuni consacrate Anului Ștefan cel Mare și Sfânt, Domnitor al Moldovei și am îndemnat membrii Consiliului să se implice activ în realizarea acestuia. De asemenea i-am invitat la ședința solemnă de lansare a acestor evenimente care va avea loc pe data de 2 februarie, 2018”, a scris Igor dodon pe pagina sa de Facebook.

Totodată, el a subliniat că instituția prezidențială elaborează o Concepție privind dezvoltarea Republicii Moldova, care va fi transmisă Consiliului Societății Civile spre examinare, ulterior — prezentată cetățenilor.

Membrii Consiliului au fost încurajați să vină și cu alte propuneri și inițiative care ar contribui la consolidarea statalității.

Fluxul de știri
0