Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

(VIDEO) S-a făcut de râs: Un tâlhar înarmat, pus pe fugă de o femeie

© Sputnik / Rodion PROCAFarmacie
Farmacie - Sputnik Moldova
Abonare
Un tânăr de 19 ani riscă să facă pușcărie după ce a amenințat o farmacistă cu pistolul, încercând să-i fure banii - ce i-a făcut femeia

CHIȘINĂU, 21 dec — Sputnik. Polițiștii din sectorul Centru al Capitalei au reținut un bărbat care este suspectat de comiterea unui atac tâlhăresc într-o farmacie din Chișinău. Potrivit oamenilor legii, este vorba de un tânăr de 19 ani care, pe 6 decembrie curent, a intrat într-o farmacie din orășelul Codru, având fața acoperită cu o mască, și i-a cerut farmacistei toți banii, amenințând-o pe aceasta cu un pistol.

Victima însă nu s-a pierdut cu firea şi l-a alungat pe atacator, cemând Poliția. Acesta a ieșit fără bani din farmacie și a fugit într-o direcţie necunoscută. Ulterior, poliţiştii au stabilit că acesta ar fi folosit un mulaj în calitate pistol. În cadrul audiențelor, suspectul și-a recunoscut vina. El fost arestat pe un termen de 30 de zile şi este cercetat penal pentru tâlhărie. Tânărul riscă pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 până la 8 ani.

Poliţiştii cercetează cazul în vederea stabilirii complicităţii lui în alte cazuri similare care au avut loc în Capitală.

Fluxul de știri
0