Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Dezbrăcată și urmând să fie vândută la licitație. Istoria șocantă a unei tinere

© Photo: Insatgram / Chloe Ayling Chloe Ayling
Chloe Ayling - Sputnik Moldova
Abonare
Mărturiile fotomodelului britanic de 20 de ani, răpit la Milano: Eram dezbrăcată într-o valiză și urmam să fiu vândută la licitație cumpărătorilor din țările arabe

CHIȘINĂU, 21 dec — Sputnik. Britanica de 20 de ani care a fost drogată și răpită la Milano, cu scopul de a fi vândută într-o licitație pe internet, a povestit poliției coșmarul prin care a trecut timp de șase zile cât a fost ținută ostatică, fapt care s-a întâmplat în luna august 2017.

Chloe Ayling a declarat că i-a fost frică „în fiecare secundă" că va muri. Ea a povestit poliției italiene că ar fi fost implicați mai mulți răpitori, dar ca a văzut doar chipurile a doi bărbați, scrie digi24.ro, citând The Telegraph.

„O persoană cu mănuși negre m-a apucat din spate cu o mână pe gură și alta pe gât. O a doua persoană cu cagula neagră mi-a făcute o injecție în braț. Mi-am pierdut cunoștința iar când m-am trezit, eram dezbrăcată, legată la mâini și picioare și închisă în portbagajul unei mașini. Eram într-o valiză și puteam să respir printr-o crăpătură" a relatat fotomodelul.

Arrived 🇮🇹

Публикация от Chloe Ayling (@chloeayling) Июл 10 2017 в 3:19 PDT

Despre perioada în care a fost ținută ostatică, fata povestește: „Eram legată de mâini și de picioare și am fost obligată să dorm pe jos. Se uitau la mine mereu, ca să nu fug și m-au amenințat că mă omoară".

Cel care a răpit-o este un bărbat în vârstă de 30 de ani din Polonia, dar care locuiește în Marea Britanie. El a fost arestat sub acuzația de răpire de persoane.

Anchetatorii au descoperit că polonezul a organizat mai multe licitații pe internet ca să vândă fete răpite. Poliția cercetează acum să dovedească dacă anunțurile au fost adevărate sau au fost inventate.

Autorii răpirii fotomodelului s-au inspirat dintr-un film

2️⃣0️⃣ years old today! 🎉🎈 📷 @partylikejzl for @sixty6mag

Публикация от Chloe Ayling (@chloeayling) Июн 14 2017 в 7:26 PDT

Potrivit Corriere della Sera, polonezul s-a inspirat din filmul Taken (2008), cu Liam Neeson, care spune povestea unui fost agent secret, care are la dispoziție doar câteva ore pentru a o salva pe fiica lui din mâinile unei bande de infractori specializați în trafic de carne vie.

În cazul tinerei din Marea Britanie, el a folosit un cont criptat pentru a discuta cu agentul tinerei răpite. El i-a spus că operează în numele „Grupului Moartea Neagră" și i-a cerut 300.000 de dolari ca să oprească licitația.

Când cumpărătorul arab se plictisește, fetele ajung hrană tigrilor

Însă, tânăra a fost eliberată după șase zile. Aparent, infractorul și-a dat seama că femeia are un copil de 2 ani și nu vrea să aibă de-a face cu mame, au mai spus anchetatorii. El a fost arestat după ce a condus-o pe tânără la Consulatul Marii Britanii din Milano.

Chloe Ayling a mai declarat anchetei că atacatorul i-ar fi spus că fetele urmează să ajungă în țările arabe și că cel puțin trei pe săptămână sunt vândute, iar când cumpărătorul se plictisește de ele, acestea ajung hrana tigrilor.

Fluxul de știri
0