Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Un șofer a încercat să se sinucidă, după ce a intrat într-o mașină de patrulare

© Fotolia / Andranik123Мигалка на полицейском автомобиле
Мигалка на полицейском автомобиле - Sputnik Moldova
Abonare
Un șofer, urmărit de polițiști pentru încălcarea regulilor de circulație, a intrat în plin cu automobilul într-o mașină de patrulare

CHIȘINĂU, 21 dec — Sputnik. Polițiștii din orașul Krasnodar au pornit în urmărire după un șofer care încălcase regulile circulației rutiere.

Incidentul s-a produs în seara de 20 decembrie. Inițial, un echipaj al poliției de patrulare a încercat să-l oprească pe infractorul care nu a vrut să se supună somațiilor oamenilor legii. Urmărindu-l, polițiștii au mai avut câteva încercări de a-l opri, însă fără succes.

Авария на трассе Кишинев-Скулены - Sputnik Moldova
Topul mașinilor în care riști să mori în caz de accident

Mai târziu, pe urma fugarului au mai pornit alte două mașini de patrulare. La un moment dat, șoferul a pierdut controlul volanului, automobilul intrând în coliziune cu o mașină de patrulare și un camion parcat pe marginea drumului.

Când automobilul s-a oprit, bărbatul a încercat să se sinucidă.

La locul accidentului a sosit ambulanța pentru a-i acorda ajutor medical șoferului. Acesta s-a dovedit a fi un locuitor al Republicii Adîgheia, în vârstă de 44 de ani, aflat cel mai probabil în stare de ebrietate alcoolică. Bărbatul a refuzând testul de alcoolemie.

Șoferul a fost reținut și escortat la sectorul de poliție. Pe numele său a fost întocmit un proces-verbal pentru comiterea mai multor infracțiuni.

Fluxul de știri
0