Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

(VIDEO) A lovit o bătrână pe trecerea de pietoni, acum poliția o caută peste tot

© Sputnik / Rodion PROCATrecere pietoni
Trecere pietoni - Sputnik Moldova
Abonare
O femeie a încercat să scape basma curată după ce a lovit o bătrână care traversa regulamentar strada, însă angajații Spitalului de Urgență au alertat politia și acum o caută peste tot

CHIȘINĂU, 20 dec — Sputnik. Poliția Capitalei solicită implicarea cetățenilor pentru a identifica femeia care apare în imagini. Ea a lovit cu automobilul său o femeie de 70 de ani care traversa regulamentar strada. Accidentul a avut loc pe strada Indepednenței din sectorul Botanica al Capitalei.

În seara zilei de marți, angajații Spitalului de Urgență au alertat Poliția, după ce bătrâna a fost internată cu fractură de picior.

Potrivit oamenilor legii, femeia care a lovit bătrâna a fost surprinsă de camerele de supraveghere instalate într-o farmacie. Ea a procurat medicamente și a transportat victima la domiciliul acesteia. Potrivit legii, femeia era obligată să informeze polițiștii despre producerea accidentului.

Persoanele care au recunoscut femeia care apare în imagini sunt rugaţi să sune la numărul: 069150993.

Fluxul de știri
0