Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Declarația lui Putin la forumul Frontului Popular: Rusia, mai puternică!

© Sputnik / Рамиль Ситдиков / Accesați arhiva multimediaЕжегодная большая пресс-конференция президента РФ Владимира Путина
Ежегодная большая пресс-конференция президента РФ Владимира Путина - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Liderul de la Kremlin consideră că progresul a fost realizat fără ajutor din afară și că ”Rusia nici nu a avut nevoie de așa ceva”

CHIȘINĂU, 20 dec — Sputnik. Vladimir Putin a expus o serie de constatări și raționamente de primă importanță în cadrul alocuțiunii sale la forumul Frontului Popular din întreaga Rusie, organizație al cărei președinte este.

Conform lui, țara nu a contat pe promisiuni de asistență de peste hotare, ”am refăcut Rusia puternică și independentă, am învățat să ne apărăm cu fermitate propriile interese, am conștientizat vigoarea și continuitatea istoriei noastre comune, valoarea propriilor realizări, siguranța coeziunii noastre”.

Dar lucrurile nu s-au oprit aici, a urmat ”un adevărat salt pe direcțiile principale de dezvoltare”, un parcurs vertiginos ”în economie, în sfera socială, în asigurarea capacității de apărare”.

Acum Rusia privește cu încredere spre viitor, ea trebuie să răspundă la sfidările timpului. ”A ne înstrăina de tendințele mondiale sau a încerca doar să copiem pe cineva — nu este alegerea noastră și nici nu poate fi”, a concluzionat Putin, citat de RIA Novosti.

Fluxul de știri
0