Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Pensiunile din Republica Moldova, gata să-și întâmpine clienții

Abonare
Pensiunile turistice din țara noastră sunt pregătite pentru a-și întâmpina oaspeții dornici de a petrece Revelionul sau Crăciunul acolo. Asta a declarat pentru Sputnik Moldova, Natalia Țurcanu, director al Asociației pentru Turismul Receptiv.
Pensiunile din Republica Moldova, gata să-și întâmpine clienții

 

Și în acest an, pensiunile turistice, dar și vinăriile din Republica Moldova își deschid larg ușile pentru cei care doresc să petreacă acolo atât Revelionul, cât și Crăciunul. Contactată de Sputnik Moldova, directoarea Asociației pentru Turismul Receptiv, Natalia Țurcanu, a declarat că bucatele tradiționale, dar și cântecele folclorice sunt cartea de vizită ale acestor localuri.

Agențiile de turism au vândut aproape toate biletele pentru un sejur la agropensiunile din Complexul Muzeal Orheiul Vechi sau la vinăriile care vor da petreceri fastuoase cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Acest fapt denotă că foarte multă lume a optat pentru a o petrecere în stil tradițional.

Natalia Țurcanu a mai spus că stațiunile turistice din țara noastră au fost promovate intens în exterior ca tot mai multă lume să vină la noi de sărbători.

Autor: Vasile Dosca

Fluxul de știri
0