Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ce a pățit învâțătoarea care a izbucnit în plâns din cauza unui cadou „ieftin”

© Sputnik / Yevgeny Fatkin, Vadim Titovшкола
школа - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
O învâțătoare din Krasnodar a fost eliberată din funcție după ce a izbucnit în plâns din cauza cadoului de Ziua Învățătorului, a relatat pentru RIA Novosti departamentul de educație din regiune.

CHIȘINĂU, 21 dec — Sputnik. După ce mass-media a relatat despre învățătoarea claselor primare din regiunea Pricubansk, Krasnodar, Rusia, care a refuzat cadoul din partea părinților, întrucât l-a considerat insuficient de scump, administrația a luat măsuri, transmite RIA Novosti.

Directorul departamentului Aleksei Necrasov a confirmat informația despre incident și a calificat comportamentul pedagogului „absolut inacceptabil". Potrivit lui, învățătoarea a fost eliberată din funcție, iar în toate școlile din oraș vor fi organizate adunări cu părinții și consilii ale pedagogilor cu privire la inadmisibilitatea unor cazuri similare.

„Respectarea eticii profesionale, cu atât mai mult în sfera pedagogică, este o condiție obligatorie pentru o atmosferă sănătoasă în instituțiile de învățământ", a adăugat el.

Fluxul de știri
0