Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

(VIDEO) +18 Dansul pe ziar și destrăbălare în doi cu Dianna Rotaru și Dani Oțil

© Facebook / Diana RotaruDiana Rotaru
Diana Rotaru - Sputnik Moldova
Abonare
Cine își mai amintește de isprăvile Diannei Rotaru săvârșite în Ziua Mondială a Muncii? Conținut interzis minorilor: Dianna Rotaru și-a făcut de cap cu Dani Oțil în direct la Antena 1, chiar în dimineața zilei de 1 Mai

CHIȘINĂU, 10 dec — Sputnik. "Bună dimineața! Hai să ne pupăm ca în anii '90", acestea au fost primele cuvinte rostite de blonda și senzuala interpretă de la Chișinău Dianna Rotaru la ediția din 1 Mai a emisiunii "Neatza cu Răsvan și Dani", de la Antena 1 de la București. Ceea ce a urma depășește orice imaginație.

Protagoniștii emisiunii și-au propus să danseze ca într-un concurs din discotecile din anii '90: în pereche pe un ziar, care, la schimbarea melodiei, este împăturit în două după care iarăși începe dansul. Și tot așa până nu mai rămâne nimeni pe ziar.

Dianna Rotaru a dansat senzual, voluptuos, dat totuși nu obscen. Ca rezultat, Dianna Rotaru și Dani Oțil au câștigat concursul.

"De 1 Mai o ardem ca-n '90 cu Razvan și Dani", în felul acesta a comentat ceea ce s-a întâmplat în platou Dianna Rotaru pe pagina sa de facebook.

 

Fluxul de știri
0