Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce va face Ana Munteanu cu cei 100 000 de euro câștigați la „Vocea României"

© Facebook / Vocea RomânieiScena de la concursul Vocea României
Scena de la concursul Vocea României - Sputnik Moldova
Abonare
Învingătoarea show-ului „Vocea României”, moldoveanca Ana Munteanu, știe deja ce va face cu cei 100 de mii de euro

CHIȘINĂU, 19 dec — Sputnik. Ana Munteanu, originară din Hâncești, Republica Moldova, care a devenit învingătoarea prestigiosului concurs „Vocea României", spune că va cheltui premiul (100 000 de euro) pentru dezvoltarea sa profesională.

Tânăra a făcut această declarație în cadrul unui cunoscut show televizat din România, adăugând că este dreptul ei să decidă ce va face cu marele premiu: „Îmi voi cumpăra un apartament în București și voi investi în studii, în cariera mea muzicală. Vreau să devin o profesionistă în acest domeniu".

Аna este elevă la Liceul de Muzică „Ciprian Porumbescu" din Chișinău unde studiază xilofonul, tobele și pianul.

De altfel, în 2014, Ana Munteanu a învins la concursul, „Moldova are talent", luând un premiu în valoare de 500.000 de lei moldovenești, bani pe care i-a investit în cariera sa muzicală și și-a cumpărat o mașină.

Antrenorul Anei Munteanu la „Vocea României", compozitorul și interpretul român Smiley, este la a doua victorie cu discipolii săi în cadrul acestui concurs muzical.

Fluxul de știri
0