Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Bestie fără suflet: Un tânăr din Criuleni și-a omorât propria mamă

© Sputnik / Рамиль Ситдиков / Accesați arhiva multimediaПодозреваемый в суде
Подозреваемый в суде - Sputnik Moldova
Abonare
Criminalul a mai săvârșit anterior un omor, fiind condamnat la 12 ani de închisoare

CHIȘINĂU, 19 dec — Sputnik. Un tânăr din raionul Criuleni, care și-a omorât cu cruzime propria mamă, a fost condamnat de Judecătoria Ciocana la 25 de ani de pușcărie. Complicele acestuia va sta la închisoare 15 ani. Procurorii au cerut pentru fiul victimei detenția pe viață.

Cazul cumplit a avut loc în iulie 2013 și i-a zguduit pe locuitorii din satul Corjova, raionul Criuleni.

În cadrul acțiunilor de investigație, procurorii Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate şi Cauze Speciale au stabilit că, în noaptea de 29 spre 30 iulie 2013, fiul femeii de 55 de ani, fiind în stare de ebrietate alcoolică, a decis să-și omoare mama după ce a avut un conflict cu aceasta.

Кулак, фото из архива - Sputnik Moldova
Asta este Moldova: A fost condamnat doar după ce a comis al doilea omor

Bărbatul se afla în gospodăria victimei împreună cu un prieten, care i-a fost complice la comiterea crimei. Aceștia au strangulat victima cu ajutorul unui obiect asemănător cu o funie, iar apoi au încărcat-o într-o căruţă şi au transportat-o pe malul râului Nistru din preajma localităţii Corjova. Cei doi au pus corpul neînsuflețit într-o barcă gonflabilă, l-au dus la mijlocul râului Nistru şi l-au aruncat în apă.

Pe 7 aprilie 2016, în urma mai multor acţiuni de urmărire penală şi măsuri speciale de investigaţii, procurorii PCCOCS şi ofiţerii de investigaţii ai Inspectoratului Naţional de Investigaţii au reușit să reţină şi să aresteze făptașii.

Feciorul victimei anterior a mai fost condamnat pentru comiterea infracţiunii de omor la 12 ani închisoare.

Sentinţa este cu drept de atac la Cutrea de Apel.

Fluxul de știri
0