Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Victor Juc: Nu cred că SUA își vor muta ambasada din Tel Aviv la Ierusalim

© Sputnik / Miroslav RotariVictor Juc
Victor Juc - Sputnik Moldova
Abonare
Politologul Victor Juc nu crede că Statele Unite ale Americii își vor muta Ambasada din Tel Aviv la Ierusalim, în actualul context geopolitic.
Victor Juc: Nu cred că SUA își va muta ambasada din Tel Aviv la Ierusalim

 

Anunțul prin care președintelui american, Donald Trump, recunoaște Ierusalimul drept capitală a Israelului a incendiat lumea musulmană, a bulversat din punct de vedere diplomatic lumea creștină și a dat speranță lumii ebraice. Declarația a fost făcută de directorul adjunct al Institutului de Cercetări Juridice și Politice a Academiei de Științe a Moldovei, Victor Juc, în cadrul unei emisiuni realizate în studioul Sputnik Moldova. Acesta a mai afirmat că în urma acestui anunț a început cea de-a treia ediție a Intifadei, considerată drept războiul pietrelor.

Politologul Victor Juc a mai menționat că nu crede că SUA își vor muta ambasada din Tel Aviv la Ierusalim, în actualul context geopolitic din zonă, care ar putea inflama Orientul Mijlociu.

Autor: Vasile Dosca

 

Fluxul de știri
0